Джерельна база та історіографія проблеми міських органів влади в Правобережній Україні за часів наполеонівських війн - Молчанов, В.Б. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2013)
У статті досліджується джерельна база та історіографія проблеми міських органів влади в Правобережній Україні за часів наполеонівських війн. Доводиться, що джерельна база архівних документів і законодавчих актів дослідження досить значна і сконцентрована переважно у фондах міських магістратів.