IV Міжнародна науково-практична конференція “Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія” (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2006)
Ця конференція проходила 23–24 травня 2006 р. у м. Харкові. Конференція проходила за трьома напрямами: харчування, екологія, демографія.