Сьома Міжнародна міждисциплінарна науково-практична конференція “Сучасні проблеми науки та освіти” - Щербина, О.І. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2006)
Ця конференція проходила з 25 червня по 2 липня 2006 р. в м. Сімеїз, АРК.