Про ідемпотенти напівгрупи відповідностей - Ганюшкін, О.Г.; Турка, Т.В. (Труды Института прикладной математики и механики, 2012)
Доведено теорему про будову iдемпотентiв напiвгрупи вiдповiдностей скiнченної групи, зокрема, обчислено кiлькiсть iдемпотентiв напiвгруп вiдповiдностей циклiчної групи та елементарної абелевої групи.