Подільність елементів зворотних послідовностей - Матюхіна, А.Г.; Оридорога, Л.Л. (Труды Института прикладной математики и механики, 2012)
Нехай un – n-е число Фiбоначчi, p – просте число. Тодi, якщо 5-квадратичний лишок у полi лишкiв за модулем p, то un(p-1) ≡ 0(modp), якщо 5-квадратичний нелишок, то un(p+1) ≡ 0(modp). Дається узагальнення цього результату на довiльнi зворотнi послiдовностi другого порядку