Про побудову асимптотичного розв’язку крайової задачі для лінійної вироджуваної сингулярно збуреної системи диференціальних рівнянь у критичному випадку - Віра, М.Б. (Труды Института прикладной математики и механики, 2013)
Використовуючи результати асимптотичного аналiзу загального розв’язку лiнiйних сингулярно збурених систем диференцiальних рiвнянь з вироджуваною матрицею при похiдних, знайдено умови iснування i єдиностi розв’язку двоточкової крайової задачi для систем даного типу та побудовано його асимптотику в критичному випадку, коли гранична в’язка матриць має нульове власне значення.