Проведення виборчих кампаній до місцевих рад УРСР в 1947–1980-х рр.: історіографія проблеми - Нємов, М. (Інститут історії України НАН України, 2010)
У статті досліджується історіографічна динаміка вивчення виборчих кампаній до місцевих рад у другій половині ХХ ст.