Проблеми влади в європейській консервативній політичній традиції і Конституції Пилипа Орлика - Радько, П. (Інститут історії України НАН України, 2010)
У статті автором здійснена спроба вдатися до аналізу проблем виконавчої влади в контексті європейської консервативної політичної традиції і Конституції Пилипа Орлика.