Чисельна реалізація інтерлінаційного методу скінченних елементів розв'язання початково-крайових задач з двома просторовими змінними - Литвин, О.M.; Лобанова, Л.С.; Залужна, Г.В. (Труды Института прикладной математики и механики, 2013)
У статтi пропонуються i дослiджуються схеми методу скiнченних елементiв для розв’язання початково-крайових задач, побудованi на основi формул iнтерполяцiї за двома просторовими змiнними, з використанням iнтерлiнацiї функцiй. Розглянуто приклад, точний розв’язок якого побудований з використанням R-функцiй.