Участь громадськості України у процесі реабілітації жертв державного терору радянської доби - Місінкевич, Л. (Інститут історії України НАН України, 2010)
У статті висвітлюється діяльність громадських організацій, Головної редакційної колегії науково-документальної серії книг «Реабілітовані історією», науковців і краєзнавців щодо увічнення пам’яті жертв політичних репресій, відновлення історичної правди та об’єктивної оцінки подій сталінського беззаконня та свавілля.