Римокатолицизм у контексті розвитку державно-церковних стосунків в СРСР (1920–1960-ті рр.) - Байдич, В. (Інститут історії України НАН України, 2010)
У статті досліджується ставлення вищого політичного керівництва СРСР до римо-католицької церкви.