Деякі властивості розв'язку параболічної варіаційної нерівності - Бугрій, О.М. (Інститут прикладної математики і механіки НАН України, 2008)
У статтi розглянуто деяку нелiнiйну параболiчну варiацiйну нерiвнiсть в обмеженiй областi. Доведено, що ця нерiвнiсть ма№ №диний слабкий розв'язок. При виконаннi певних умов показано додаткову гладкiсть цього розв'язку, а також доведено, що цей розв'язок стабiлiзу№ться за скiнченний промiжок часу.