Деякі аспекти політичних переслідувань представників кооперативного руху у другій половині 1930-х рр. - Рекрут, В. (Інститут історії України НАН України, 2010)
У статті досліджуються причини масових політичних переслідувань представників кооперативного руху. Публікуються невідомі факти із історії репресій співробітників Вінницької обласної споживспілки у другій половині 1930-х рр.