Деякі операторні рівняння, що містять функції від оператора Помм'є - Лінчук, Н.Є.; Лінчук, С.С. (Український математичний вісник, 2008)
У класi лiнiйних неперервних операторiв, що дiють у просторах аналiтичних функцiй, дослiджено розв’язки деяких операторних рiвнянь, якi мiстять функцiї вiд оператора Помм’є.