Становлення місцевих органів влади на Поділлі в добу Директорії Української Народної Республіки - Гудима, В. (Інститут історії України НАН України, 2010)
У статті висвітлюється становлення місцевих органів влади на Поділлі в період Директорії Української Народної Республіки (листопад 1918 – листопад 1920 рр.).