Лiнiйна система диференцiальних рiвнянь з малим параметром при частинi похiдних з вiдхиленням аргументу i точкою звороту - Ключник, I.Г.; Завiзiон, Г.В. (Український математичний вісник, 2010)
Для системи диференцiальних рiвнянь з малим параметром при частинi похiдних з лiнiйним вiдхиленням аргументу i точкою звороту, одержанi умови, при яких ї ї розв’язки - це розв’язки системи диференцiальних рiвнянь з малим параметром при частинi похiдних. Матрицi системи диференцiальних рiвнянь мають асимптотичнi розвинення при |ε| ≤ ε₀ з коефiцiєнтами голоморфними при |x| ≤ x₀. А також доведено iснування i нескiнченну диференцiйовнiсть розв’язку системи диференцiальних рiвнянь з малим параметром при частинi похiдних з лiнiйним вiдхиленням аргументу при наявностi точки звороту.