Фундаментальна матриця розв’язкiв задачi Кошi для одного класу параболiчних систем типу Шилова iз змiнними коефiцiєнтами - Лiтовченко, В.А.; Довжицька, I.М. (Український математичний вісник, 2010)
Побудовано фундаментальну матрицю розв’язкiв задачi Кошi та дослiджено ї ї основнi властивостi для нового класу лiнiйних параболiчних систем з гладкими обмеженими змiнними коефiцiєнтами, який охоплює клас параболiчних за Шиловим систем диференцiальних рiвнянь iз частинними похiдними з невiд’ємним родом.