Палеогеографія території платформної України у кампанський вік - Якушин, Л.М.; Іщенко, І.І. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
Выявлены особенности исторического развития, температурного и гидрологического режимов, условий седиментации кампанского морского бассейна территории платформенной Украины.