Задача Коші для одного класу псевдодиференціальних систем у просторах періодичних функцій - Літовченко, В.А. (Український математичний вісник, 2007)
Для одного класу псевдодиференцiальних систем дослiджуються властивостi фундаментальних матриць розв’язкiв, встановлюється коректна розв’язнiсть задачi Кошi для цих систем у просторах узагальнених перiодичних функцiй типу ультрарозподiлiв Жевре. Для окремого пiдкласу систем, який мiстить перiодичнi 2b -параболiчнi системи з коефiцiєнтами, залежними лише вiд часу, описуються максимальнi класи коректної розв’язностi задачi Кошi.