Обернена задача для двовимірного рівняння теплопровідності в області з вільними межами - Баранська, І.; Іванчов, М. (Український математичний вісник, 2007)
Встановлено умови iснування та єдиностi розв’язку оберненої задачi для двовимiрного рiвняння теплопровiдностi з невiдомим залежним вiд часу коефiцiєнтом температуропровiдностi в областi з невiдомими межами.