Про еквівалентність у просторах аналітичних функцій деяких операторів, пов'язаних з узагальненим інтегруванням та диференціюванням Гельфонда--Леонтьєва - Звоздецький, Т.І. (Український математичний вісник, 2005)
Отриманi умови еквiвалентностi в просторах аналiтичних функцiй двох рiзних операторiв узагальненого диференцiювання Гельфонда–Леонтьєва, а також двох операторiв, якi є правими оберненими до рiзних операторiв узагальненого диференцiювання Гельфонда–Леонтьєва.