Бойова діяльність російських військ на українських землях під час Галицької битви: історіографічний аналіз - Науменко, А.О. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2014)
У статті проаналізовано повноту висвітлення історичною наукою бойової діяльності російських військ у Галицькій битві на українських землях, внеску окремих військових частин (з’єднань) у результат бойових дій (операцій), звитяги у боях окремих бійців і командирів.