Новое местонахождение эоплейстоценовой микротериофауны в Северном Причерноморье - Крохмаль, А.И. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
Наведено результати таксономічних та морфометричних (для Allophaiomys pliocaenicus, Prolagurus pannonicus і Mimomys intermedius) досліджень викопної мікротеріофауни нового місцезнаходження Лимани (Березанський лиман, Північне Причорномор'я). На підставі результатів цих досліджень визначено вік порід, що вміщують фауну — пізній еоплейстоцен (епізод прямої полярності Харамільо).