Пам'яті Фаловського Олександра Олександровича (До 100-річчя від дня народження) - Онищенко, І.П.; Осокіна, Н.П. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
У цьому році геологічна спільнота відмічає 100-річчя від дня народження відомого гідрогеолога Олександра Олександровича Фаловського — провідного наукового співробітника Інституту геологічних наук (ІГН) НАН України, головного інженера Дослідного підприємства при ІГН, кандидата геолого-мінералогічних наук, ветерана Великої Вітчизняної війни.