Життєвий рівень населення м. Києва у другій половині ХІХ ст. - Молчанов, В.Б. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2015)
У статті розповідається про життєвий рівень населення м. Києва у другій половині ХІХ ст. На основі аналізу джерел та наукової літератури доводиться, що добробут державних службовців був набагато кращим порівняно з іншими верствами населення.