Система управління гімназійною освітою в Російській імперії (на прикладі українських міст ХІХ — початку ХХ ст.) (Продовження) - Милько, В.І. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2016)
Продовження статті. Початок див.: Проблеми історії України ХІХ — початку ХХ ст. — 2015. — Вип. 24. — С. 175–195.