Комбінаторика в задачах штучного інтелекту - Тимофієва, Н.К.; Гриценко, В.І. (Управляющие системы и машины, 2017)
Для деяких задач штучного інтелекту з використанням теорії комбінаторної оптимізації побудовано математичні моделі. Показано, що в задачах цього класу комбінаторні конфігурації можуть бути як аргументом цільової функції, так і вхідними даними.