Вступ (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2017)
14 випуск загальноакадемічної книжкової серії "Наука України у світовому інформаційному просторі" присвячено основним актуальним питання науково-видавничої сфери, обговореним під час чергової науково-практичної конференції "Наукова періодика: традиції та інновації". Конференція була організована фахівцями Видавничого дому "Академперіодика" Національної академії наук України за сприяння Науково-видавничої ради НАН України.