Оцінка якості води для зрошення в придунайських озерах за даними моніторингу - Балихіна, Г.А. (Індуктивне моделювання складних систем, 2015)
В зв’язку з необхідністю відновлення зрошення, проведена оцінка якості води для зрошення в придунайських озерах. Показано, що вода належить до другого класу і є обмежено придатною для зрошення, що потребує додаткових заходів для її покращення.