Огляд гібридних структур МГУА-подібних нейронних мереж та генетичних алгоритмів - Мороз, О.В.; Степашко, В.С. (Індуктивне моделювання складних систем, 2015)
Стаття розкриває переваги поєднання МГУА-подібних нейронних мереж з генетичними алгоритмами та представляє найбільш вагомі результати щодо створення їх гібридних структур.