ІІ міжнародна науково-технічна конференція "Газогідратні технології у гірництві, нафтогазовій справі, геотехниці та енергетиці" - Бондаренко, В.І.; Коболев, В.П.; Клименко, В.В. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2017)
9–11 листопада 2016 р. у Державному вищому навчальному закладі «Національний гірничий університет» (ДВНЗ «НГУ») у місті Дніпрі відбулася ІI Міжнародна науково технічна конференція «Газогідратні технології у гірництві, нафтогазовій справі, геотехніці та енергетиці». Конференція проходила під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань паливно енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Національної академії наук, Міністерства освіти і науки й Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.