Латинські графіті XVII ст. у Чернігові - Подлевський, С. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Стаття присвячена латинським графіті XVII ст., що були зафіксовані у культових спорудах Чернігова та пов’язані з періодом його перебування в складі Речі Посполитої.