Становлення та діяльність релігійної громади Української автокефальної православної церкви у Борисоглібському соборі м.Чернігова у 20-х роках ХХ століття - Глухенький, А. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Висвітлюється діяльність релігійної громади Української автокефальної православної церкви у Борисоглібському соборі м.Чернігова у 20-х роках ХХ століття. Розглянуто процес її становлення та основні етапи існування.