П’ятницька церква у 1943-1963 рр. згідно з документами Державного архіву Чернігівської області - Нижник, Л. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У статті на основі документів Державного архіву Чернігівської області розповідається, як реставрували П’ятницьку церкву в 1943-1963 роках, які труднощі спіткали реставраторів, як планували відновити дзвіницю та збудували огорожу. У статті надається довідка про кошти, які були витрачені на реставрацію пам’ятки архітектури.