Адміністративно-територіальний устрій України: ретроспективний аналіз та сучасний стан - Сагач, О. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У статті охарактеризовано проблеми адміністративно-територіального устрою сучасної України, починаючи з 1991 р. Проаналізовано означену проблематику в історичній ретроспективі, а саме розглянуто підготовку до здійснення політико-адміністративного реформування УСРР та його перебіг у 20-х рр. ХХ ст.