Геохімічний огляд розподілу цинку у компонентах ландшафтів поблизу військових полігонів України - Андрієвська, О.А. (Інститут геохімії, мінералогії та рудоутворення ім.М.П.Семененка НАН України, 2009)
Викладено особливості розподілу цинку у компонентах ландшафтів поблизу військових полігонів України й заходи щодо контролю та врегулювання його концентрації до встановлених норм.