Временная последовательность процессов геодинамического развития территории Украины от эоархея до антропогена - Гинтов, О.Б. (Геофизический журнал, 2017)
Узагальнено матеріали виконаного в Україні за останні 20 років геодинамічного вивчення більшості її регіонів з метою об.єднання результатів регіональних досліджень у геоісторичний ряд від еоархею до антропогену.