Вища освіта як цивілізаційний чинник - Дротянко, Л.; Онопрієнко, В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Рецензія на книгу «Вища школа України: реальність і тенденції розвитку». Артемчук Г. І., Попович В. В., Січкаренко Г. Г. – Київ: Ленвіт, 2004. – 176 с.