Вплив хромового аноду на формування поверхневих шарів сплавів Fe–Cr при електроіскровому легуванні - Іващенко, Є.В.; Лобачова, Г.Г.; Яценко, Л.Ф.; Мазанко, В.Ф. (Вісник Українського матеріалознавчого товариства, 2010)
Досліджено вплив хромового аноду на процес легування та властивості сплавів залізо-хром за електроіскрового легування. Показано зміцнення поверхневих шарів в залежності від складу матеріалу, що обробляється.