Директору Інституту економіки промисловості НАН України, Президенту Академії економічних наук України, академіку НАН України, першому головному редактору журналу «Економічний вісник Донбасу» – 80! (Економічний вісник Донбасу, 2017)
4 серпня 2017 року виповнилося 80 років видатному вченому-економісту, директору Інституту економіки промисловості НАН України, Президенту Академії економічних наук України, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, академіку НАН України Олександру Івановичу Амоші.