Методично-апаратурна розробка дослідження змочування твердих тіл розплавами металів в земних умовах та при дії мікрогравітації на борту МКС - Габ, І.І.; Стецюк, Т.В.; Костюк, Б.Д.; Мартинюк, С.І.; Найдіч, Ю.В. (Адгезия расплавов и пайка материалов, 2014)
Створено методику вимірювання крайових кутів змочування розплавами металів твердих поверхонь неметалевих матеріалів, як в земних умовах, так і в умовах мікрогравітації на борту МКС. Розроблено та виготовлено стенд для виконання досліджень за даною методикою.