Исследование выделения метана из пластов-спутников и вмещающих пород в очистные выработки - Сергиенко, Л.В. (Інститут фізики гірничих процесів НАН України, 2009)
Наведено результати досліджень виділення метану із шарів-супутників і пісковиків при різноманітних швидкостях посування очисних вибоїв.