Електронна археологічна карта Києво-Подолу як джерело вивчення планувальної структури давньоруського посаду - Тараненко, С.П. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті розглядається коло питань, пов’язаних із створенням електронної археологічної карти Подолу Києва X-XIII ст. Вона містить дані планувальної структури посаду та його масової забудови, отримані з 62 археологічних розкопів. Представлений проект розширює можливості для реконструкції давньоруського Подолу.