Село Некрасове у документах XVI-XVIII ст. - Коваленко, Ю.О. (Сіверщина в історії України, 2012)
Село Некрасове Глухівського р-ну Сумської обл. у пізньому середньовіччі входило до складу Чернігово-Cіверських земель. У статті наведено ряд документів XVI-XVIII ст., у яких висвітлюються події, пов’язані з історією с. Некрасове того часу. При подачі документів збережена стилістика та орфографія оригіналів.