Родовід Казимерчуків: до історії вивчення - Казьмирчук, Г.Д. (Сіверщина в історії України, 2012)
В дослідженні на основі маловідомих архівних матеріалів, введених в науковий обіг, розкрито становлення та розвиток родоводу Казимерчуків-Казмерчуків.