Від Холопкова до Перемоги - Тупик, С.В. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті висвітлюються основні, найбільш яскраві сторінки історії села Перемога (до 1946 р. – Холопкове) Глухівського району Сумської області від найдавніших часів до сьогодення.