Народні промисли Сіверщини - Подоляка, А.М.; Недюха, М.П.; Зуй, В.Д. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті проведений аналіз народних промислів Сіверського краю, здійснена характеристика деяких його видів.