Чернігівський будинок губернатора на початку XІX ст. (до питання про створення та будівництво у 1802-1805 рр.) - Рига, Д.В. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті йде мова про створення, становлення і перші роки діяльності Чернігівського будинку губернатора на початку XІX ст.