Глухівське рекрутське депо напередодні Вітчизняної війни 1812 р. - Галь, Б.О. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті реконструюється еволюція російських дивізійних учбових частин напередодні Вітчизняної війни 1812 р. на прикладі Глухівського (запасного артилерійського) рекрутського депо (1808-1812).