Земський лікар М.М. Євреїнов: віхи життя та громадської діяльності - Рахно, О.Я. (Сіверщина в історії України, 2012)
Стаття присвячена аналізу життєвого шляху та громадської діяльності земського лікаря, гласного Городнянського повітового та Чернігівського губернського земських зібрань М.М. Євреїнова (1860 – 1918).